1000 HISTORIER TIL

LANDETS POLITIKERE

Del din historie og hjælp os med at vise landets politikere, at hadforbrydelser og diskrimination af LGBTQI+personer er daglige og konstante.

Når vi har nået 1000 historier, vil vi overrække disse til folketinget samt lokalpolitikere landet over.

VÆR MED TIL AT SAMLE

1000 EKSEMPLER PÅ HAD 

Der er alt for mange mørketal og for lidt opmærksomhed på, hvor stort et problem had mod LGBTQI+personer i Danmark er. 

Derfor samler vi 1000 eksempler på had, så vi kan dokumentere problemet og vise Danmark, at hadforbrydelser desværre er daglige og konstante.

 

Når vi har indsamlet 1000 eksempler, vil de blive overrakt til politikere landet over og brugt til at skabe et folkeligt pres på konkrete forbedringer.

Sammen bliver vi hørt. Sammen stopper vi hadet. 

Scroll ned hvis du vil læse andres eksempler.

 • Anonym

  Anonym

  Min far udskældte fjernsynet hver gang der var en homoseksuel med. Værst var det når en mand+mand eller kvinde+kvinde der kyssede eller holdte i hånd. En gang så vi x-factor hvor Sara var med, derefter boycuttede han programmet og råbte at det var klamt.

 • I folkeskolen råbte og grinte folk ofte af mig og spurgte mig om jeg var dreng eller pige pga anderledes kropsbehåring og tøjvalg

 • Louise

  Louise

  Jeg er stolt indehaver af en regnbuefarvet paraply. Jeg bor i provinsen, og når jeg går med min regnbuefarvet paraply bliver jeg ofte råbt efter. Det er oftes ting som "klamme lebbe", og "ad", der bliver råbt. Det er meget ubehageligt og utrygt.

 • Jeg har fornyeligt sat på min insta hvordan jeg vil tiltales (hun/hende). Derefter fik jeg af vide af en veninde at mange troede det betød jeg var lesbisk. Da jeg forklar min grund om at jeg gør det for at normaliserer det, så kommenteret hun “jeg synes vi rykker os for langt fra Adam og Eva.” Hun synes også det var unødvendigt, da jeg jo sikkert ikke kender “sådan nogen” (transskønnet eller nonbinær).
  Det er ikke ment i ond mening tror jeg, men det er simpelhen fordi hun er uoplyst og er et produkt af generationen før hende.

 • Levi

  Levi

  Jeg var ude og køre på skateboard, da en bil kørte forbi og chaufføren råbte “Du ligner en svans”. Samtidig formede han sin hånd som en pistol og pegede mod mig og lod som om, han skød i retning af mig

 • Anonym

  851

  Anonym

  Hver dag igennem 8. og 9. klasse fik jeg beskeder på sociale medier om, at jeg var klam og burde steriliseres, fordi jeg er lesbisk

 • Lili

  850

  Lili

  for et par år siden kom jeg ud til min veninde, men hun fortalte alle vores fælles venner det lige bagefter (uden jeg vidste det, sjovt nok), og de outede mig til alle i vores klasse. jeg ved godt, at folk kommer ud for værre ting, men jeg følte mig stadig ret krænket.

 • Anonym

  849

  Anonym

  Skal tit høre nedgørende ord fra min klasse og andre. Ord som “bøsse” og “svans” er noget man tit hører hos andre unge. Der er så meget had mod lgbt+ mennesker - det er ikke okay. Jeg er træt.
  Jeg har valgt at skifte skole efter at der ikke var nogen konsekvenser for den alt for tilstedeværende homofobi (for ikke også at nævne racisme, sexisme og meget andet).

 • Morgan

  848

  Morgan

  der bliver brugt rigtig mange skældsord, som fx. “faggot” “lebbe” “bøsserøv” på min skole hver dag, man er på ingen måde accepteret hvis du er en del af LGBTQ+ på min skole. og som en person der selv er en del af LGBTQ+ kan skole føles rigtig ubehageligt til tider pga homofobi.