EN BEVÆGELSE MOD HADFORBRYDELSER

IMG_0463.JPG

“Ofte taler medierne kun om LGBTQI+rettigheder i august, hvor der afholdes Copenhagen Pride Week. Men vores kamp og ret til at være i det offentlige rum uden frygt for had er ikke sæsonbestemt. Vi og vores venner møder had dagligt. Vi vil ikke længere se på, mens deres lys slukkes”

D. 3. juni 2020 samledes aktivister landet over til aktionen "Kjoler mod hadforbrydelser", der siden da er blevet en national bevægelse mod hadforbrydelser. Initiativet blev taget af Elijah Kashmir Ali og Mizz Privileze. 

Vision: Ingen LGBTQI+ personer i Danmark skal igen udsættes for en hadforbrydelse 

 

Mission: At vise befolkningen og landets politikere at hadforbrydelser og diskrimination af LGBTQI+personer er daglige og konstante.

 

Sådan skaber vi forandring: Vi tror på, at vi kan skabe politisk og social forandring der hjælper med at stoppe hadforbrydelser ved at øge opmærksomheden på problemet og gøre det klart for landets politikere, at hadforbrydelser er daglige og konstante. 


Værdigrundlag: Vi arbejder ud fra en intersektional feministisk analyse og ønsker at inkludere flest mulige i LGBTQI+miljøet i vores arbejde, historiefortælling og aktion.